Onze voorwaarden

Wat kost het u ?

Maximaal  éénmalig 69,50 euro.

Lees hieronder de voorwaarden!

 

Kosten terug ontvangen ?

Dat zou goed kunnen !

Lees hieronder de voorwaarden!

 

Afspraak kosteloos annuleren ?

Ook dat kan, maar wel op tijd!

Lees hieronder de voorwaarden!


Wat kost het ?

Daar u bij ons Bespaarbezoek geen enkele verplichting heeft om iets in uw huidige situatie te wijzigen en/of aan te vragen, rekenen wij voor een Bespaarbezoek éénmalig 69,50 euro (1) die u onder de hiernaast/onder omschreven voorwaarden eventueel weer van ons terug kunt krijgen.

 

Door deze andere manier van commercieel werken hoeven onze adviseurs u niets op te dringen, nemen wij voldoende tijd voor u en is een eventuele besparing voor de volle 100% voor ú.

 

Wij berekenen geen provisie, afsluitkosten en dergelijke bij het eventueel omzetten van uw huidige diensten naar besparende diensten. (2)

 

U betaalt bij ons maximaal 69,50 euro voor de tijd die wij aan u besteden, de besparing is daardoor geheel voor u en dat is wel zo eerlijk vinden wij.

Kosten terug ?

In onderstaande gevallen ontvangt u van ons de door u betaalde kosten (1) weer terug:

 

1. Wanneer onze adviseur u geen producten/diensten met een besparing van in totaal minimaal 100,00 euro per jaar kan adviseren/aanbieden, dan ontvangt u de éénmalig door u betaalde kosten (1) binnen 7 dagen van ons weer terug op uw rekening.

 

EN/OF

 

2. Wanneer onze adviseur na zijn/haar advies direct één of meer besparende producten en/of diensten via onze partners voor u mag aanvragen en u de aangevraagde producten/diensten niet annuleert/retourneert, ontvangt u de éénmalig door u betaalde kosten (1) binnen 7 dagen na afloop van de wettelijke annuleringstermijn (14 dagen) weer van ons terug.

 

Annuleren ?

Via een link in de bevestigingsmail van de afspraak, kunt u de afspraak tot 4 uur voor de afspraaktijd zonder opgave van de reden kosteloos annuleren.

 

Binnen 4 uur tot 2 uur voor de afspraaktijd geven wij u één keer de gelegenheid om uw afspraak kosteloos te verplaatsen naar een andere dag en/of tijd binnen 7 dagen na de originele afspraaktijd.

 

Eventueel reeds door u betaalde bedragen (1) worden binnen 7 dagen na uw tijdige annulering aan u gerestitueerd.

 

Heeft u de bevestigingsmail niet meer, of annuleert u binnen 4 uur tot 2 uur voor de afspraaktijd, stuur dan  uw annuleringsverzoek naar:

info@savefactory.nl onder vermelding van Datum en Tijd van de afspraak en uw Naam, Postcode en Huisnummer .


LET OP !!!

(1) Indien u uw afspraak geheel of gedeeltelijk heeft betaald met waardebonnen, vouchers en dergelijke, of als uw afspraak tot stand is gekomen via een veilingsite zal het eventueel aan u terug te betalen bedrag nooit hoger zijn dan het bedrag dat u daadwerkelijk zelf aan ons heeft betaald.

De waarde van eventuele waardebonnen, vouchers en/of de kosten voor (het bieden via) de veilingsite worden nooit door ons vergoed!

De waarde van waardebonnen, vouchers en dergelijke wordt uitsluitend éénmalig in mindering gebracht op uw betaling van 69,50 euro voor het huisbezoek en kunnen niet worden ingeleverd voor betaling van goederen, diensten en/of contanten! Wij accepteren slechts 1 kortingsactie (waardebon/voucher enz.) per adres.

 

(2) Eventuele eenmalige kosten, aansluitkosten, instapkosten en overige kosten die door de aanbieder van een dienst en/of product worden berekend zijn wel voor uw eigen rekening, hier hebben wij helaas geen invloed op!